Wanneer

1 december 2022    
12:30 - 17:30

Waar

InVesta Expertise Centrum
38 Diamantweg, 1812 RC Alkmaar, Alkmaar, NH, 1812 RC
Seminar Duurzame gassen terug van weggeweest van Projectgroep BioWKK: de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame gassen

Op donderdag 1 december organiseert Projectgroep Biomassa & WKK een seminar over de toekomst van duurzame gassen in relatie tot de recente gebeurtenissen. U bent daarnaast in de gelegenheid om de activiteiten op het Energy Innovation Park te bezichtigen tijdens een rondleiding op locatie!

We zijn te gast bij Expertisecentrum InVesta. Na een heerlijke lunch, zal als eerste worden stilgestaan bij het afscheid van Klaas de Jong (oprichter BioWKK) en wordt vooruitgeblikt op de nieuwe naam van de projectgroep. Vervolgens geven Peter Simões (Investa) en Joep Sanderink (New Energy Coalition) een kijkje in de ontwikkeling van de Boekelermeer als ‘duurzame gassen hub’. Na de pauze volgt een panelgesprek met biovergisterbouwer Sustenso, vergassingstechnologie ontwikkelaar Torrgas, waterstof-uit-biomassa expert Hynoca en GP Groot over de opschaling van duurzame gassen en wat daarvoor nodig is.

Er wordt afgesloten met een rondleiding bij Investa en een borrel.

Programma

  • 12:30 uur – Inloop met broodjeslunch
  • 13:30 uur – Opening & Afscheid Klaas de Jong & onthulling nieuwe naam BioWKK (Jeroen Larrivee)
  • 13:45 uur – Presentatie – InVesta – Het expertisecentrum vergassing en groen gas (Peter Simoes)
  • 14:15 uur – Presentatie – New Energy Coalition- Boekelermeer als hub voor nieuwe gassen (Joep Sanderink)
  • 14:45 uur – Pauze
  • 15:00 uur – Panelgesprek met Sustenso, Torrgas, Hynoca en GP Groot.
  • 16:00 uur – Rondleiding Investa incl. aansluitende borrel

Locatie

De lunch en lezingen vinden plaats op het onderstaande adres:

Kosten

Deelname aan deze middag is gratis voor onze leden. Niet-leden kunnen deelnemen tegen een tarief van €195 excl. BTW. Wil je het seminar met meerdere mensen van het bedrijf bijwonen? Overweeg dan om lid te worden van Projectgroep BioWKK en kom gratis naar het seminar. Stuur ons hiervoor even een e-mail naar info@biowkk.eu.